Manchester City fanshop

Wanneer iemand een bezoek brengt aan Manchester City dan gaat dit vaak gepaard met een bezoek aan de gigantische Manchester City fanshop. De officiële Manchester City store bevindt zich tegenover het Etihad stadion, op het Etihad Campus. Daarnaast is er een kleinere Citystore gevestigd midden in het centrum van de stad Manchester, aan de ‘Market Street’. Lees hieronder meer informatie over de fanshop van Manchester City.

Manchester City fanshop

Manchester City fanshop bezoeken

De Manchester City megastore is een enorm grote voetbalwinkel die iedere thuiswedstrijd en op niet-wedstrijddagen door veel voetbalfans druk bezocht wordt. Van jong tot oud, man tot vrouw, voor iedere doelgroep is er wat te vinden in de Megastore. Ook al ben je nergens naar op zoek, alleen een kijkje naar de duizenden artikelen en inrichting van de Citystore is de moeite waard. De Manchester City fanshop heeft een groot assortiment aan de nieuwste producten. Een uitgebreide keuze aan officiële voetbaltenues, trainingskleding en mode. Daarnaast is de fanshop ideaal om een souvenir of geschenk van de club of stad te bemachtigen. Op deze manier blijft het bezoek aan de club je voor altijd bij en kan je hierover napraten met vrienden of familie!

Openingstijden

De fanshop naast het Etihad stadion is van maandag t/m zaterdag open van 09:00 uur tot 18:00 uur (Engelse tijd). Op zondag is dit van 10:30 uur tot 16:30 uur. Houd er rekening mee dat er op wedstrijd- en feestdagen andere openingstijden van toepassing zijn. Controleer dit goed voor jouw bezoek aan de club.