Manchester City tickets voor de Champions League

Het is een genot om Manchester City in de Champions League te bezoeken. Allereerst vanwege de unieke sfeer, maar vooral vanwege het hoge niveau van de wedstrijden. Lees hieronder hoe jij Champions League tickets voor Manchester City kunt bemachtigen.

Voordat Manchester City werd gekocht door Abu Dhabi United Group (2008) was de club voornamelijk actief in de UEFA Cup en Europa League. In het seizoen 1968/1969 heeft de club één keer deelgenomen aan de voormalige Champions League. Na het eerste landskampioenschap in 2012 mocht Manchester City destijds voor het eerst deelnemen aan de topcompetitie.

Bekijk Champions League wedstrijden

Manchester City tickets Champions League

Als voetballiefhebber is het zeker een aanrader om Manchester City in de Champions League te bezoeken. Vooral vanwege het gigantisch hoge niveau van deze wedstrijden, je ziet gegarandeerd topspelers aan het werk. Uiteraard is iedere thuiswedstrijd in de Champions League volledig uitverkocht. Alle beschikbare kaarten worden verkocht aan seizoenkaarthouders, betaalde leden van de club en ticketingpartners. Daarnaast gaat er een groot gedeelte van de tickets naar de vele sponsoren die de club rijk is.

Wil jij Manchester City tickets voor de Champions League bemachtigen dan is het aan te bevelen deze te kopen bij (officiële) tussenpartijen of ticketingpartners van de club. Deze tussenpartijen beschikken over de juiste contacten en hebben een groot netwerk om aan tickets te komen. Bij officiële partners van de club of wederverkopers hiervan is het tevens mogelijk om Hospitality tickets te kopen. Voor Europese wedstrijden is dit de meest gekozen optie gezien de prijs-kwaliteit verhouding. Maak je bezoek aan de club op deze manier nog unieker en exclusiever!

Manchester City tickets voor de Champions League

Manchester City Champions League gewonnen?

Om direct maar met de deur in huis te vallen, Manchester City heeft deze beker nog nooit gewonnen. Naast het winnen van de Premier League is dit dan ook doelstelling nummer één van de club. In het seizoen 2011/2012 nam Manchester City voor de eerste keer deel aan het miljoenenbal. Vervolgens was de club, vanwege vele investeringen, ieder seizoen actief in de Champions League. De hoogste klassering was in het seizoen 2015/2016 toen zij de halve finale van het toernooi bereikte. In deze halve finale werd Manchester City uitgeschakeld door gigant Real Madrid. In het seizoen 2018/2019 was de club opnieuw dichtbij een halve finale, maar door een discutabel VAR-moment werd de club uitgeschakeld door uiteindelijk finalist Tottenham Hotspur.