Manchester City Hospitality

Wil jij een wedstrijd van Manchester City als VIP beleven? Kies dan voor Manchester City Hospitality in plaats van de reguliere tickets. Op deze manier maak je jouw bezoek aan de club nog unieker, exclusiever en geniet je van een fantastische voetbalervaing die voor altijd bij zal blijven. Manchester City is de rijkste club ter wereld wat betekent dat de Hospitality in het Etihad stadion enorm luxe en modern is ingericht, lees hieronder de mogelijkheden.

Aanbod Hospitality Tickets Manchester City

Manchester City Hospitality tickets

Manchester City Hospitality tickets kopen

Hospitality kaarten bij Manchester City koop je alleen bij officiële partners van de club of wederverkopers hiervan. Rechtstreeks bij Manchester City is het alleen mogelijk om Hospitality lounges en boxen voor het gehele voetbalseizoen te boeken. Hier heb je natuurlijk niets aan wanneer je één keer een wedstrijd wilt gaan bezoeken, met bijvoorbeeld je zoon, dochter of vriendengroep. De officiële ticketingpartners van Manchester City staan op de clubsite vermeld, zij hebben het recht deze officiële tickets te verkopen. Daarnaast zijn er websites, zoals VoetbalticketXpert en Voetbalticketshop.com die wederverkopers zijn van deze officiële partners. Dit heeft als reden dat de partners van Manchester City in het algemeen alleen verkopen aan B2B klanten en dus niet aan particulieren. Kaarten voor Hospitality bij Manchester City zijn vanzelfsprekend duurder dan de reguliere tickets, maar dat is het dubbel en dwars waard!

93:20 Lounge Hospitality

De meest verkochte en populairste kaarten bij Manchester City is de 93:20 Lounge Hospitality. Deze Hospitality is vernoemd naar de minuut waarin Sergio Agüero de club voor het eerst in haar geschiedenis landskampioen maakte. In de wedstrijd tegen QPR in het seizoen 2011/2012. Kaarten voor deze lounge zijn relatief goedkoop beschikbaar waarbij je luxe zitplaatsen in het stadion hebt, in vak 209/210. Vanaf deze plaatsen heb je een prachtig overzicht over het veld en de tribunes van het Etihad stadion. Daarnaast heb je met deze tickets exclusieve toegang tot de 93:20 lounge waar eten en drinken geserveerd wordt (tegen betaling). In de rust en ook na de wedstrijd is de lounge ideaal om even op te warmen en na te praten over de gespeelde wedstrijd, erg gezellig!

Hospitality tickets wedstrijd Manchester City