Manchester City – Liverpool tickets

Vanwege de afstand tussen Manchester en Liverpool en de historie tussen de steden wordt de wedstrijd Manchester City – Liverpool bestempeld als ‘M6 derby’. Manchester City – Liverpool tickets zijn dan ook erg gewild onder voetbalfans en supporters. Gezien het beperkte aanbod in tickets is het lastig om kaarten voor deze wedstrijd te bemachtigen.

Sinds het moment dat Manchester City gekocht werd door Abu Dhabi United Group (2008) werden zij de rijkste club ter wereld. Grote spelers, zoals Robinho, Vincent Kompany en Carlos Tevéz werden aangekocht om mee te kunnen spelen om het kampioenschap van de Premier League. Vanaf dit moment werd Manchester City ook één van de rivalen van concurrent Liverpool.

Aanbod Manchester City – Liverpool

Wedstrijd Manchester City – Liverpool bezoeken

Iedere voetballiefhebber zou de wedstrijd Manchester City – Liverpool wel eens willen bezoeken. De typisch Engelse voetbalsfeer in en rondom het Etihad stadion is hier natuurlijk één van de redenen voor. Daarnaast staat de wedstrijd garant voor spektakel, is het voetbal in een verschrikkelijk hoog tempo en staan er voetballers van het allerhoogste niveau op het veld. Gecoacht door misschien wel de twee beste trainers ter wereld, Pep Guardiola en Jürgen Klopp.

Alle beschikbare tickets voor deze wedstrijd worden verdeeld en verkocht onder sponsoren, officiële ticketingpartners, seizoenkaarthouders en betaalde leden van de club (Cityzen Members). Uiteraard is de wedstrijd tegen Liverpool ieder seizoen stijf uitverkocht. Je wordt niet zomaar seizoenkaarthouder van Manchester City, hiervoor geldt een enorm lange wachtlijst. Wel kan jij je inschrijven als Cityzen Member van de club. Hiervoor betaal je ongeveer 50 pond per seizoen. Je krijgt voorrang op niet-leden met betrekking tot de kaartverkoop en hebt zodoende meer kans om tickets voor Manchester City te bemachtigen. Kaarten voor alle thuiswedstrijden van Manchester City gaan aan het begin van het seizoen in de verkoop voor leden. Houd er rekening mee dat je als betaald lid geen garantie hebt op kaarten, maar dat de kans voor het verkrijgen hiervan wel groter is.

Tickets kopen bij een tussenpartij

Wil jij gegarandeerd kaarten voor Manchester City – Liverpool bemachtigen? Koop deze dan bij een tussenleverancier. Bij een tussenpartij betaal je meer dan rechtstreeks bij de club, maar het scheelt een hoop tijd en moeite. Aan jou de overweging of de hogere prijs dit waard is. Er bestaan diverse websites die tickets voor de M6 derby te koop aanbieden. Deze tussenpartijen hebben door jarenlange ervaring de juiste contacten om zodoende tickets te kunnen bemachtigen. Zorg ervoor dat je kiest voor een Nederlandse website die voornamelijk betrouwbaarheid uitstraalt. Neem eens contact op met een medewerker en kijk hoe de service ingericht is. Een goed voorbeeld van een betrouwbaar bedrijf is VoetbalticketXpert.

Mocht jij officiële hospitality tickets voor Manchester City – Liverpool willen bemachtigen? Neem dan eens een kijkje op onze Hospitality pagina.