Manchester City – Manchester United tickets

De Manchester derby is één van dé wedstrijden van het seizoen in de Premier League, voor lokale supporters, algemene voetbalfans en de media. Wereldwijd wordt deze wedstrijd aandachtig bezocht en bekeken terwijl de beschikbaarheid van kaarten redelijk beperkt is. Hierdoor is het enorm moeilijk om zelf aan Manchester City – Manchester United tickets te komen. Met een beetje geluk en een goed plan bestaat er toch een kleine kans, lees hieronder hoe.

Tickets Manchester Derby kopen

Manchester City - Manchester United tickets

Manchester derby kaarten kopen

Het grootste gedeelte van de beschikbare tickets voor Manchester City – Manchester United gaan naar sponsoren, ticketingpartners en seizoenkaarthouders van de club. Het overige deel gaat aan het begin van het seizoen, eind juli, in de verkoop voor betaalde leden (Cityzen Members). Cityzen word je door een online account aan te maken bij Manchester City en je te registreren als lid, dit kost zo’n £ 50,00 per seizoen. Daarnaast dien je voor deze ‘Categorie A’ wedstrijd aankoopgeschiedenis in jouw account te hebben en eerder een wedstrijd van de club bezocht te hebben. Per bezochte wedstrijd bouw je punten op in je account waardoor je voorrang hebt tijdens de kaartverkoop op overige leden.

Vervolgens moet je op het aangegeven tijdstip van de verkoop geluk hebben door de online wachtrij te komen om je kaart te bestellen voordat de wedstrijd is uitverkocht. Het zijn van een Cityzen member geeft je dus geen garantie op kaarten, maar maakt de kans enkel groter. Wil je de garantie op kaarten hebben? Koop deze dan bij een betrouwbare Nederlandse tussenpartij, zoals Voetbalticketshop.com.

Manchester City – Everton tickets

De wedstrijd Manchester City – Everton is voor de lokale supporters en voetbalfans de derde grootste thuiswedstrijd van het seizoen. Everton wordt gezien als ‘kleine broertje’ van Liverpool en is daarmee eigenlijk de kleinere derby van het seizoen. Dit vanwege de geschiedenis tussen beide clubs en de afstand tussen beide steden (56 kilometer). Kaarten voor Manchester City – Everton kan je op dezelfde manier verkrijgen als tegen Manchester United. Het voordeel is dat de kans op het verkrijgen van kaarten groter is, omdat de vraag hiernaar lager is!

Ook is het mogelijk om de wedstrijden tegen Manchester United en Everton als VIP te bezoeken. Maak jouw voetbalreis nog unieker en exclusiever door Manchester City Hospitality tickets of arrangementen te kopen. Dit is natuurlijk een duurdere optie dan de reguliere tickets, maar zeker de moeite waard!