Voetbalreizen Manchester City

Een voetbalreis Manchester city is super popular onder voetballiefhebbers! Dit komt mede door het sterrenensemble van Manchester City. De afgelopen jaren hebben de bazen van de club beslist niet bezuinigd. Met sterren als Leroy Sané, Kevin de Bruyne, Bernardo Silva en Gabriel Jesus wisten ze in 2018 en 2019 zelfs landskampioen te worden. Maar ook hebben The Citizens de laatste jaren een aantal keer de FA Cup, Football League Cup en de FA Community Shield gewonnen.

De ultieme droom blijft toch het winnen van de ‘Cup met de grote oren’. Onder leiding van het meesterbrein Pep Guardiola wisten ze diverse successen te behalen en reisden ze jaarlijks Europa af voor de Champions League. Maar vooralsnog tevergeefs. Het winnen van het miljardenbal blijkt elk jaar toch een stapje te hoog. The Citizens komen de laatste jaren dan ook niet verder dan de kwartfinale.

Voetbalreizen Manchester City boeken

Belangrijk voor je voetbalreis Manchester City

Een voetbalreis naar Manchester City belooft veel vermaak. Het aantrekkelijke voetbal van de club is de laatste jaren steeds beruchter gevonden. Ga je op voetbalreis naar Manchester City dan is het aan te raden om goed rekening te houden met het speelweekend. De precieze data van de voetbalwedstrijden in de Premier League worden namelijk niet voor de start van het seizoen al bevestigd, maar in de loop van het seizoen.

Zo kan het dus zijn dan een wedstrijd pas een paar weken voor de wedstrijd wordt bevestigd door de Engelse voetbalbond. Het is dus aan te raden om hiermee rekening te houden bij het boeken van jouw voetbalreis naar Manchester City. Ga dus niet uit van een dag als deze nog niet bevestigd is.

Voetbalreis boeken

Op voetbalreis naar Manchester City is natuurlijk nog steeds mogelijk. Boek gewoon je complete voetbalreis naar Manchester City voor een lang weekend, van vrijdag tot en met maandag. Zo ben je zeker dat je The Citizens ziet spelen.

Een voetbalreis hoeft natuurlijk niet zo lang te duren. Ga je liever voor bijvoorbeeld twee dagen op reis in plaats van een lang weekend? Dan kan je natuurlijk ook gewoon afwachten tot de wedstrijddatum bevestigd is. De prijzen zullen tegen die tijd vaak wel een stuk hoger liggen en bovendien loop je het risico dat de tickets uitverkocht raken.

Losse Manchester City tickets

Wil je liever niet te veel betalen voor je reis naar Manchester City en niet het risico lopen dat de voetbaltickets uitverkocht zullen raken? Dan is het aan te raden om alvast losse tickets voor Manchester City te kopen. Je dient dan na de wedstrijdbevestiging wel zelf je voetbalreis naar Manchester City compleet te maken door zelf vervoer en verblijf te regelen.

Het nadeel bij losse Manchester City tickets is wel dat het reisbureau niet verantwoordelijk is voor de complete reis, maar enkel voor de geleverde tickets voor Manchester City. Bij een wedstrijdverplaatsing zal het reisbureau bijvoorbeeld niet verantwoordelijk zijn voor de complete voetbalreis, maar enkel voor de losse Manchester City tickets. Echter, vervoer en verblijf is vaak goedkoper als je het zelf boekt. Bovendien heb je alle vrijheid om zelf je reis te organiseren!